Arkiv

Liste over artikler

10. december 2020

Game Changer UK-version

The company delivers positive results and has high growth rates. But the support functions feel pressured and say they are having difficulty keeping up. It is important to listen and take action to reverse this trend, because otherwise it will have consequences for business and the results expected over the long term....»

26. november 2020

Game Changer

Virksomheden leverer gode resultater og har høje vækstrater. Men supportfunktionerne føler sig pressede og taler om de har svært ved at følge med. Det vigtigt at lytte og tage aktion for at vende udviklingen, fordi det ellers får konsekvenser for forretningen og de resultater, der forventes på længere sigt....»

25. august 2017

Are your One-pager and Elevator Speech ready for Change?

Can you explain your upcoming change of business in the timespan of an elevator ride and in a one-pager?Changing business to create growth, follow a new strategy or to integrate with a newly acquired company is not always easy. Most companies have experienced that outcome of change is less than expected....»

24. januar 2019

Kan virksomheden udvikles hurtig nok?

Kravene til forretningsudvikling stiger fordi globaliseringen øges, lovkrav skærpes og nye muligheder og udfordringer viser sig. Virksomheden ejes måske af en investor, der forventer hurtig eksekvering og en god tilbagebetaling af investeringen. Fra markedet er der krav om hurtig service og nye digitale løsninger som spiller sammen med kundens egne løsninger....»

6. december 2018

Den effektive integration af opkøb

Virksomhedens værdi af et opkøb stiger med kvaliteten af beslutningsgrundlaget for opkøbet og integrationsplanen. Fundamentet skal være solidt og bygge på viden fra indsamling af både bløde og hårde data. Og så er det vigtigt, at organisationen er blevet involveret i det omfang, det er muligt....»

4. december 2018

Strategier og forandringer – den effektive implementering

Virksomhedens resultater - omsætning eller indtjening – stiger med kvaliteten af beslutningsgrundlaget for strategien og forandringerne. Fundamentet skal være solidt og bygge på viden fra indsamling af både bløde og hårde data. Og så er det vigtigt, at organisationen er blevet involveret i det omfang, det er muligt....»

9. maj 2017

Erfaringer med forandringer

Forandringer er spændende, farlige, besværlige, sjove, uundværlige, resultatskabende og meget mere. De er grundlaget for udvikling. Som leder er det vores ansvar at skabe en kultur samt processer og systemer, der top tuner vores forandringsmuskel. Men i mange mindre og mellemstore virksomheder skal et komplekst forandringsprojekt gennemføres samtidig med, at de normale driftsopgaver løses....»

93891646
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Game Changer UK-version

The company delivers positive results and has high growth rates. But the support functions feel pressured ...»

Game Changer

Virksomheden leverer gode resultater og har høje vækstrater. Men supportfunktionerne føler sig pressede ...»

Regulatorisk chef

Den regulatoriske chef har ansvaret for at virksomheden lever op til den produktlovgivning, der er på ...»

Administrationschef

En chef med ansvar for administrative opgaver i en virksomhed. Det kan være indenfor finans, BI, IT, ...»

Forretningsudvikling

Jane blandt andet været ansvarlig for følgende forretningsudviklingsopgaver: Etablering af en fælles ...»

Digitaliseringsopgaver

Jane har været ansvarlig for følgende digitaliseringsopgaver:   Udvikling og implementering af digitaliseringsstandard ...»

Vi er medlemmer af