Oversigt

Forretningsudvikling

Jane blandt andet været ansvarlig for følgende forretningsudviklingsopgaver: Etablering af en fælles juridisk og international backoffice funktion. Køb af ny produktionsfacilitet i USA, herunder implementering af de første ledelsesstrukturer.  Udvikling af en ny Facility Management organisation....»

Digitaliseringsopgaver

Jane har været ansvarlig for følgende digitaliseringsopgaver:   Udvikling og implementering af digitaliseringsstandard for overvågning af kvalitets performance, således der måles ensartet på alle niveauer af organisationen og besluttede aktiviteter kan vurderes i forhold til om de eksekveres rettidig og tilfører værdi Digitalisering af performance på alle niveauer af global produktion, således den bliver synlig og sammenlignelig....»

Strategiske opgaver

Jane Wenzel Østergaard ar arbejdet som udviklings- og forandringsleder indenfor finans, kvalitet, IT, miljø samt executive management og været ansvarlig for, at løsningerne virkede og gave de ønskede resultater. Jane blandt andet været ansvarlig for følgende strategiske opgaver: Kvalitetsstrategi Strategi for hvordan investeringsprojekter skal ledes og eksekveres Miljøstrategi - udvikling, vedtagelse og implementering        ...»

Vækststrategi

For virksomhed i konsulentbrnachen arbejder vi lige nu med udvikling af en vækststrategi.   ...»

Integration af virksomheder i de nordiske lande

I 2017 hjalp vi Nets A/S med at udvikle og implementere et beslutningsgrundlag, der skulle sikre at datterselskab Dibs, købt for ca. 800 MDKK blev integreret med Nets i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Integrations hastighed og aktiviteter skulle matche markeds behov, de juridiske forhold samt virksomhedernes drift og udvikling....»

Digitaliseringsstrategi

For virksomhed i entreprenørbranchen vi hjulpet med at reducere nedetiden for virksomhedens ERP-system og de deraf følgende produktionsstop fra 25 timer/uge til under 1 time/måned samt udarbejde en klar køreplan for øget digitalisering af virksomheden. ...»

Etablering af datterselskaber i Tyskland og UK

I 2017-2018 hjalp vi DPA Microphones A/S med at etablere datterselskaber i Tyskland og UK. Målet var at øge leverancehastigheden til markedet og skabe en god after sales oplevelse for kunderne i de 2 lande. Vi integrerede det tilkøbte selskab i UK og etablerede virksomheden i Tyskland og herunder den nye salgsorganisation....»

93891646
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op
DecisionMaking

Are your One-pager and Elevator Speech ready for Change?

Can you explain your upcoming change of business in the timespan of an elevator ride and in a one-pager?Changing ...»

Kan virksomheden udvikles hurtig nok?

Kravene til forretningsudvikling stiger fordi globaliseringen øges, lovkrav skærpes og nye muligheder ...»

Integration af virksomheder

Det er den proces der omdanner 2 virksomheder til 1 virksomhed. Integration af virksomheder sker over ...»

Drift optimering

Drift optimering betyder ”vi bruger vores ressourcer mere effektivt”. På den måde hjælper en drift optimering ...»

Forretningsudvikling

Jane blandt andet været ansvarlig for følgende forretningsudviklingsopgaver: Etablering af en fælles ...»

Digitaliseringsopgaver

Jane har været ansvarlig for følgende digitaliseringsopgaver:   Udvikling og implementering af digitaliseringsstandard ...»

Vi er medlemmer af
Error loading MacroEngine script (file: )